Alla inlägg den 31 mars 2011

Av Sandra - 31 mars 2011 18:38

31 Mars är de idag...

Tiden går så otroligt fort faktiskt.

Igår kväll innan jag lade lig så kolla jag lite Tre Kronor, men innan de så bakade jag massa muffins till min karl som kommmer idag :) Äntligen, hihihi två dagar sen vi sågs :)

Och de bästa är att han är frisk nu :)


Appropå min karl, jag har fått två kommentarer här på bloggen som jag ej publicerar för jag tycker dom är så otroligt löjliga, A och jag har disskuterat detta, och det är inte den första som sagt något om oss heller, så detta börjar vi bli rätt bra på att lösa.

Han vet endel saker om vissa händelser som hänt den senaste tiden, och de som fortfarande kan kasta en i ansiktet ibland, men han är så förstående och lyssnar analyserar säger vad han anser om saken och pussar på mig lika mycket för de.

Min karl är underbaraste i världen :)


_________________________________________________

Just ja, jag har världens mysigaste grej att berätta.

Sen jag och Andreas började träffas har han sagt att han vill bjuda ut mig på en riktig dejt :) och sagt och gjort har han gjort de :) i Lördags :)

Jag var ju så otroligt nyfiken av migså jag frågade honom hela veckan vad vi skulle göra, och sånt. allt han sa var att vi skulle till Cypern.

hmm tänkte jag eeeh okej, (han ska vara jävligt glad att jag inte kan sthlms dolda sidor)

Men jag skrattade åt de, och trodde han skämtade, dum som jagvar kollade jag inte upp de :P

men men, dagen började närma sig, och jag var helt otroligt pirrig i magen, fjärilarna hoppa glädje dans och jag var helt uppspelt för detta :)

Så sakta men säkert så gjorde vi oss i ordning och begav oss mot pendeln in mot sthlm.

Resan dit var lite udda, de som vet ni vet ;) vi har lite roliga grejer för oss nämligen ;)

Men väl framme så förvirrade han mig totalt, in i tunnelbane djungeln förde han mig, kors och tvärs. Kände igen mig vid tekniska.

Men vart ska vi, sa jag hela tiden, till Cypern svarade han varje gång, och när vi väl svänge runt hörnet så stannade han, pekade på skylten, Gumman, resturangen heter ju det. hahaha jag höll på att skämmas ihjäl, trodee han skämtade med mig hela veckan :P

Min lille prins :)

Väl där tog vi en varm rätt som var hur god som helst och även en förrätt :) efterätten hoppade vi för varken han eller jag orkade med. Så vi tog ett beslut att åka ut till lidingö för att bowla lite och kolla på en trubadur som sakta men säkert gjorde honom trötter :) min buse.

På pendeln hem igen så hade jag en trött karl brevid mig och han en trött glad flicka brevid sig :)

Jag är så lycklig att jag har dig hjärtat!!!


snart är de dax för våran andra riktiga dejt ;) och de ska bli en sådan överraskning så det finns inte :)

Min karl är värld allt i världen

Ovido - Quiz & Flashcards