Alla inlägg den 22 september 2010

Av Sandra - 22 september 2010 21:05

Idag gick jag upp vid typ halv 8 på morgonen, för strax efter klockan 7 så började de låta å härja så otroligt myckt konstiga ljud, satte mig upp i sängen och utanför mitt fönster står de en lyftkran på gatan, som låter brummar och har sig. Det visade sig att de håller på att bygga på någon abalkong längre bort i längan... kul att vakna till de där....NOT!!!!


Men men, tänkte göra mig lite frukost då som idag bestod av 2 smörgåsar (fyyyyy) och en liten slurk med juice. innan de så drack jag ljummet varmvatten med citron i, för det ska man dricka 30 minuter innan man äter frukost btw :) för de hjälper till förbränningen, plus att man ska gå en lite promenad på 30 min så börjar de verka rätt bra, men jag tog en cykeltur upp till mor och far för att vattna deras blommor och tjuvkika i deras morgontidning.

sen efter de åt jag mina smörgåsar.

Egentligen ska man äta en typ av gröt på morgonen, men jag tänkte strunta i det, för de första så tycker jag den gröten är äcklig, och för de andra så har jag aldrig lyckats att göra den rätt.. hahaha

så strunt i de :)


lunchen blev en natchotallrik, (fy vad jag fuskar) men var grymt hungrig.

Middagen blev bättre, hahahaha kyckling... IGEN hahaahahahaahaa


men det är ju så gott :)

plus vatten har jag fått i mig i mängder när jag jobbade, så det har jag lyckats med :)

i morgon blir det spinning :) ååh längtar som sjutton :)

Ovido - Quiz & Flashcards