Alla inlägg den 8 juni 2011

Av Sandra - 8 juni 2011 14:11

Det inlägg som jag la upp tidigare, de skrev jag för ca 3 år sen om inte mer. Hittade de på en gammal blogg jag har/hade.


Men välvalda ord redan då, som i den sits man sitter i nu.


Jag har massa tankar och funderingar, får onda även goda tankar om våran framtid, de mesta skrämmer mig för det kan för sjutton inte vara såhär bra. Det går inte att ha det såhär topp. eller?

jag vet inte hur jag ska förklara mig, eller hur jag skå få utrymme till att kunna förklara mig, så allt är lite rörigt.


bloggar mer om de ikväll, nu måste jag gå till jobbet strax, men först ut med Tarzan <3

Av Sandra - 8 juni 2011 10:14

 "så bor man ihop borde man ju se det som ett förhållande man velat satsa på? Inget förhållande är mindre värdt än något annat, men bor man ihop har känns de så himla seriöst att man inte borde slänga bort det med att gå bakom ryggen på sin sambo? Jag skulle aldrig kunna göra något sånt, och jag har aldrig hört någon tjej göra det. Är det så att (inte alla) killar är i större behov av bekräftelse utanför förhållandet? Jag krävde min bekräftelse i förhållandet, jag sökte inte den någon annanstans. Det är vad jag anser det enda rätta, sedan får ni gärna säga emot mig.

Ett tips till alla killar, gå inte bakom eran flickväns rygg. Jag har varit på båda sidorna,
 Vad gör ondast? 
Att förlora sin sambo lr att en vän? 
Då måste man se till vart man ser förhållandet är påväg..är det något man ser att de verkligen kan hålla livet ut, så får man ta och göra sina offer. 
Nu menar jag inte att man ska offra sina vänner, men när man når en viss ålder och tidpunkt i förhållandet måste man göra ett val. 
När man är liten är det "Pojk/flickvänner kommer och går, men vänner dom består"
 När man blir vuxen är det tvärtom. . För man kommer ha kvar alla vänner, vissa kommer flytta, andra kommer skaffa barn och inte ha tid för så mkt annat. Ser man att man har sin drömpartner i sin famn, så håll ett stadigt tag om denna. För snart märker man att man är ensam, och dit vill ingen komma.."


så sanna ord, men varför händer det mig jämt för? Älskade inte du mig eller vad var det frågan om??Tidigare månad - Senare månad

Värdet :)

Presentation


Mitt liv, min väg!!
Som sagt denna blogg kommer jag skriva av mig massor av mina tankar och min vardag. Allt kan hamn här, så var beredd :)

Dagligen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards